Vinç Kiralama

Vinç Kiralama

Metrekare başına kira yüzde 5,8 artarak 2,93 dolara yükseldi ve faaliyetteki değişimden banliyölere geçişteki kompozisyon değişiklikleri nedeniyle önceki çeyreklere göre daha yavaş bir büyüme oranına işaret ediyor. Dördüncü çeyrekte kiralanan birim sayısı, listeler yüzde 16 düşerken yıllık yüzde 11 düştü. Arz, düşük konut tamamlamaları ve azalan kira devir oranları nedeniyle baskılanmıştır. Kiralama işlemleri arasındaki ortalama süre 23 aya yükseldi. Bireyler yerine şirketler aracılığıyla kiralanan birimlerin payı dördüncü çeyrekte yüzde 10 oldu. 2005 yılından bu yana inşa edilen amaca yönelik mevcut birimler için kiralar, yüzde 0,3'lük boşlukla yüzde 10,8 arttı ve kiralama gelişimi, yapım aşamasında olan 7,184 birim ile yirmi yılın en yüksek seviyesine yükseldi. 

Yüzde 11'lik bir artışla, bir stüdyo dairenin ortalama maliyeti şu anda 1,665 dolar. Toronto'da tek yatak odalı bir apartman dairesi kiralamak 1.847 dolara mal olacak. İki yatak odalı bir daire için kira 644 dolar artar ve üç yatak odalı bir daire için daha da artar, bu da 3.663 dolara mal olur.

Kiralık vinç hizmetlerimizi istediğiniz tarihe kadar yapmanızı sağlamaktayız. İster aylık şeklinde isterseniz de günü birlik olarak vinç kiralamaya başvurabilirsiniz.


Urbanation, "Kira faaliyeti 2017'de yüzde 8,3'e geriledi, bu da 2013'ten bu yana en düşük daire kiralama cirosu." "2017'deki düşük konut kiralama arzı, yatırımcıların hızla yükselen konut fiyatlarından yararlanmasının yanı sıra yeni proje tamamlamalarının dört yılın en düşük seviyesine düşmesinden yararlandığı için yeniden satılan birimlerin payının artmasının sonucuydu. vinç kiralama

"Aynı zamanda, yüksek kira seviyeleri ve yeni kira kontrol düzenlemeleri, kiracıların daha az hareket etmesine ve mevcut arzın daha da azalmasına neden oluyor."

Vinç kiralama Kaldırma, taşıma, yükleme ve ulaştırma görevi gören vinç sistemleri, çağımızın en önemli araçlarından biri haline gelmiştir. Vinç kiralama sistemlerine artık her alanda gereksinim duyulurken, en sık tercih edilen sektörler içerisinde ise inşaat  sektörü bulunmaktadır.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kiralık Vinç

Müşteri Memnuniyet Garantisi